ایده که سس‌های تجاری و غذاهای آماده ناسالم هستند

این ایده که سس‌های تجاری و غذاهای آماده ناسالم هستند نیز در ادبیات یافت می‌شود، جایی که این مواد غذایی برای افزودن نمک و چربی به رژیم غذایی در نظر گرفته می‌شوند.

با این حال، سس سالاد رژیمی واقعیت مضرات سلامتی در مقایسه با مزایای سلامتی ممکن است کم باشد.

در مطالعات ما، بزرگسالان معمولاً 8 گرم ادویه مصرف می‌کردند، که 1 گرم نمک اضافی 16٪ مقدار مصرف روزانه یا 32 تا 56 گرم سس، فراهم می‌کرد.

0.8-1.2 گرم سس گوجه فرنگی دلپذیر یا 33-45 کیلوژول انرژی اضافی از چربی و 0.4 تا 0.6 گرم نمک 7 تا 10٪ مقدار مصرف روزانه.

باید مراقب بود، اما این مقادیر در مقایسه با افزایش معمول انرژی 72-176 کیلوژول و انرژی 25-100 کیلوژول از پروتئین از وعده‌های غذایی با سس و چاشنی‌ها در مقایسه با موارد بدون است.

[32]، MSG اضافه کرد که 30-45 میلی گرم سدیم در روز (0.3-0.5 درصد متوسط ​​دریافت سدیم) کمک کرد و منجر به دریافت انرژی روزانه 277 کیلوژول اضافی شد.

همچنین ممکن است از غذاهای خوش طعم با مزایای سلامتی اضافی، مانند سس های حاوی پنیر و لبنیات غنی از پروتئین یا از چاشنی ها یا سس هایی که غنی شده اند، به دست آید.

این تصور که سس سالاد طبیعی سس ها و چاشنی ها ناسالم هستند، مهم هستند.

بسیاری از افراد غذاهایی را که به نظر آنها برای سلامتی آنها مضر است بدون یک مزیت جایگزین مصرف نخواهند کرد، یا در صورت درخواست، کمتر از آنچه در غیر این صورت ممکن است مصرف کنند.

این تصور که سس‌ها و چاشنی‌ها ناسالم هستند، نه تنها ممکن است یافته‌های مطالعاتی را توضیح دهد که در آن طعم‌های اضافه مصرف را افزایش نمی‌دهند.

سس تند قرمز بلکه ممکن است هر گونه تلاش برای افزایش مصرف را از طریق ترویج افزودن طعم‌ها خراب کنند.

  • منابع:
    1. Use of and Attitudes towards Sauces and Seasonings in a Sample of Community
  • تبلیغات: 
    1. قاتل بین المللی بعد از مصرف نبات زعفرانی از پا افتاد و دستگیر شد
    2. اظهار نظر اردوغان در خصوص پوشاک ترکیه
    3. بزرگترین زیره جهان به اندازه خربزه مشهدی
    4. معتبرترین سایت خرید پکیج امیر شریفی با کمترین قیمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *