دانشگاه جورج میسون در فیرفکس، ویرجینیا، در راس کمپین سالن غذاخوری پایدار است.
در ماه سپتامبر، Southside، یک سالن غذاخوری 10 میلیون دلاری به مساحت 40000 فوت مربع، 95٪، افتتاح خواهد شد.
Southside یک کافه تریا نیست. این یک فودکورت با خدمات کامل با وعدههای غذایی بیرونبر و صندلیهای سرپوشیده و بیرونی – و بدون سینی است.
چندین ایستگاه غذایی سینی چوبی خام برای انتخاب وجود دارد – از جمله ایستگاه پیتزا و پاستا “Spaghettaboutit” و دسر بار “After All” – و هر کدام ظروف نقره، ظروف و محل نشستن خود را ارائه می دهند.
Denise Ammaccapane، مدیر منطقه ساکن جورج میسون میگوید: «بدون سینی، این گزینه به شما این امکان را نمیدهد که «من باید همه جا بروم و سینیام را پر کنم و سپس بنشینم». “[در عوض شما] می گویید، “من این مورد را در منوی امروز دوست دارم. این چیزی است که من خواهم داشت.” ”
Southside همچنین به جای بسته های یکبار مصرف از پاک کننده های شیمیایی سازگار با محیط زیست، ظروف حمل و نقل زیست تخریب پذیر و توزیع کننده های شکر و سس کچاپ استفاده خواهد کرد.
سینی چوبی دست ساز روغن زباله آشپزخانه قبل از اهدا به انبارهای سوخت بیودیزل فیلتر شده و مجددا مورد استفاده قرار می گیرد.
حتی باقیمانده غذا سینی چوبی فانتزی در بشقاب دانش آموزان هم کار مضاعف می کند.
ضایعات مواد غذایی و دستمالهای زیست تخریبپذیر در مادهای به نام pulper شسته میشوند و در آنجا خمیر میشوند.
دوغاب سینی چوبی حاصل به دستگاه استخراج طبقه اول پمپ می شود، که در آن آبگیری شده و به ماده ای شبیه خاک اره تبدیل می شود.
سپس “غبار غذا” باقیمانده در یک کیسه زباله زیست تخریب پذیر ریخته می شود تا در یک متراکم زباله جمع شود، سپس به یک مرکز تجاری منتقل می شود که ضایعات را به محوطه کمپوست می فرستد.
زیمر از Sodexo که خدمات ناهار خوری جورج میسون را ارائه می دهد، می گوید: به این ترتیب ما تا حد امکان به 0 درصد زباله می رسیم.
- منابع:
- تبلیغات: