نخود و سویا به دو محصول پروتئینی که به طور گسترده برای خوراک دام رشد

در دهه 1980، نخود و سویا به دو محصول پروتئینی که به طور گسترده برای خوراک دام رشد می کردند تبدیل شدند.

در حال حاضر، اگر لپه قیمه نپخت چه کنیم سویا، نخود مزرعه، و لوبیا پهن حبوبات غلات غالب در سراسر اروپا هستند.

سویا به تنهایی در دهه های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است، به ویژه به دلیل تقاضای زیاد برای مواد با پروتئین بالا برای خوراک دام در اروپا.

در سال 2018/2019، 943000 هکتار در اروپا زیر کشت سویا بود و افزایش 44 درصدی بیشتر تا سال 2030 پیش بینی می شود که بیانگر بالاترین رشد در بین محصولات اروپایی است.

در رابطه با نخود مزرعه و لوبیا، تولید ترکیبی آنها در سال 2018 به 4.4 میلیون تن رسید.

حدود دو سوم تولید النگو طلا پهن به اهداف خوراک دام هدایت می شود در حالی که فقط حدود 20 درصد برای مصرف انسان است.

لوپین، عدس و نخود در اتحادیه اروپا (EU) چندان فراوان نیستند.

بیشتر تولید گل رز آبی عدس و نخود برای مصرف انسان است، اما لوپین عمدتاً برای تغذیه دام ها هدایت می شود.

در سال 2018، حبوبات غلات تنها 1.4٪ از کل سطح محصول در اروپا را اشغال کردند که حدود 10٪ از نقش متوسط آنها در سیستم های کشت در سراسر جهان است.

علاوه بر این، تنها 43 درصد از حبوبات غذایی مصرف شده در اروپا در زمین های کشاورزی اروپا تولید می شود.

تولید داخلی اروپا بیانگر کسری حدود 70 درصدی مواد با پروتئین بالا است که 87 درصد آن به سویا و آرد سویا وارداتی وابسته است.

در واقع، شواهد متن تشکر حاکی از کاهش مداوم تولید حبوبات در اروپا است.

احتمالاً با عدم رقابت اقتصادی نسبی در مقایسه با محصولات سودآورتر، مانند غلات، که 31 درصد از کل کشاورزی مورد استفاده را تشکیل می دهند، توضیح داده می شود.

  • منابع:
    1. Legumes as a Cornerstone of the Transition Toward More Sustainable Agri-Food 
  • تبلیغات: 
    1. با مصرف گوشت قهرمان دو میدانی شوید
    2. به راحتی یک کار آفرین موفق شویم
    3. راه های آسان برای رسیدن از فرش به عرش
    4. آیا گل رز برای درمان آلزایمر خوب است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *